АНКЕТА
Во која држава би сакале да ги развивате своите професионални знаења?
САД
Англија
Шпанија
Германија
Италија
Грција
Бугарија
U.A.E.
Катар
   
ВИДЕО АРХИВА

Добро дојдовте на страницата на нашата видеоархива.


Тука ке имате можност да станете дел од нашите настани во живо,и да се запознаете со луге од целиот свет, кои користејки се со нашате услуги го нашле своето вработување во бараната  дестинација.

Alternative content

Get Adobe Flash player

ДЕСТИНАЦИИ
Заминувате со H2B и H1B визи. Реализирањето е во сферата хотелиерството и ресторанството. Законско вработување.