АНКЕТА
Во која држава би сакале да ги развивате своите професионални знаења?
САД
Англија
Шпанија
Германија
Италија
Грција
Бугарија
U.A.E.
Катар
   
ЗА НАС

about.jpgНие сме Центар за меѓународно професионално реализирање.

За време на Нашето 15-годишно постоење сме обезбедиле професионално реализирање на повеке од 10.000 луѓе од целиот свет

Тоа што го правиме,  е тоа кое секогаш сме го правле-да дадеме сигурност, увереност, спокојство  и радост на нашите клиенти за добро завршената работа.

ДЕСТИНАЦИИ
Заминувате со H2B и H1B визи. Реализирањето е во сферата хотелиерството и ресторанството. Законско вработување.