АНКЕТА
Во која држава би сакале да ги развивате своите професионални знаења?
САД
Англија
Шпанија
Германија
Италија
Грција
Бугарија
U.A.E.
Катар
   
ГАЛЕРИЈА
Научна конференција „Потребни вештини за вработување и предизвици на пазарот на трудот“
Македонските студенти сакаат да останат да се развиваат во државата, а бугарските студенти имаат идеи за развој на своите места. Ова се генерално заклучоците од истражувањето коешто го спроведоа Универзитетот „Гоце Делчев“ и Американскиот универзитет во Софија, Бугарија.
ДЕСТИНАЦИИ
Заминувате со H2B и H1B визи. Реализирањето е во сферата хотелиерството и ресторанството. Законско вработување.