АНКЕТА
Во која држава би сакале да ги развивате своите професионални знаења?
САД
Англија
Шпанија
Германија
Италија
Грција
Бугарија
U.A.E.
Катар
   
ДЕСТИНАЦИИ
Англија – NVQ- National Vocational Qualification

Предност на програмата: Да бидеме искрени смисолта на користењето на оваа програма е добивањето на СИНА КАРТА, Таа би се добила по едногодишно престојување, која пак понатаму ке ви овозможи да имате неограничен пристап до Берзата на Трудот во Велика Британија.

Катар - работа за млади професионалци во областа на хотелиерството и угостителството

Предности на програмата: Прекрасна можност за почеток на млади и амбициозни луѓе, кои сакаат да изградат кариера во областа на хотелиерството и угостителството. Програмата нуди тренинг и сертификација за различни професии во областа во рамки на претпријатието, што од своја страна дава можност за понатамошен професионален развој. Искуството и квалификациите кои ќе ги стекнете, работејќи во Катар - ќе ви отворат бројни можности во оваа дејност во целиот свет.

Работа и кариера во ДУБАИ

Предности: Работа во супермодерна и динамична држава. Нулто ниво на криминал. Можност за развој и кариера. Специјализирана обука во рамките на компанијата компанија надвор од работно време, на сметка на компанијата! Сето ви е обезбедено од страна на работодавачот. Не морате да плаќате за авионски билет, работни визи, дозвола за работа и др. Потреби за извршување на работните задачи се обезбедени од страна на работодавачот.

С А Д

Заминувате со H1B и H2B визи. Реализирање во сферата на хотелиерството и ресторанството. Законско вработување. Можност за добивање на Американско државјанство. Предимства на програмата: АМЕРИКАНСКОТ СОН МОЖЕ ДА БИДЕ И ВАШ СОН.

ДЕСТИНАЦИИ
Заминувате со H2B и H1B визи. Реализирањето е во сферата хотелиерството и ресторанството. Законско вработување.