АНКЕТА
Во која држава би сакале да ги развивате своите професионални знаења?
САД
Англија
Шпанија
Германија
Италија
Грција
Бугарија
U.A.E.
Катар
   
НОВОСТИ
18-08-2009 08:00
ВИЗНА ЛИБЕРАЛИЗАЦИЈА ЗА МАКЕДОНИЈА И ЗЕМЈИТЕ ОД ЗАПАДЕН БАЛКАН

Повеќе од сигурно е дека ќе се реализира највата за безвизен режим за земјите од Западен Балкан вклучувајќи ја и Македонија.Визната либерализација се очекува да стапи на сила од 1 јануари 2010.
Тримониум –центарот за професионална реализиација,со својата канцеларија во Скопје е спремен да понуди работни места од сите профили за Македонците кои што сакаат да најдат работа во странство.Преку нашата мрежа и канцелариите ширум Европа се издвојуваме како вистински лидери во професионалното реализирање.
Заинтерсираните Македонци можат да добијат подетални информации во канцеларијата во Скопје.

Секогаш со вас
Тримониум-Скопје

Тел.070-962-957
      070-967-067

Извор: Take Your Job
ДЕСТИНАЦИИ
Заминувате со H2B и H1B визи. Реализирањето е во сферата хотелиерството и ресторанството. Законско вработување.